Ferrero Rocher produix les seues primeres marques de gelats en Alzira

0
295

Ferrero entra a partir d’aquest mes de març en el mercat del gelat amb les marques Raffaello i Ferrero Rocher i producció en la planta que la companyia valenciana ICFC (Ice Cream Factory Comaker) té en Alzira.

El grup especialitzat en bombons ja va adquirir en 2019 una participació majoritària en aquesta empresa, un dels principals fabricants de gelats a Espanya, present en més de 15 països amb més de 600 treballadors.

L’objectiu d’aquest moviment és impulsar el segment de gelats i situar-se entre els «líders», inicialment amb els productes ‘Rocher Classic’, ‘Rocher Dark’ i ‘Raffaello’, anuncia la multinacional italiana en un comunicat.

Facturació d’11.400 milions

Ferrero, que va tancar 2020 amb una facturació de 11.400 milions d’euros, distribuirà els seus nous gelats a Espanya, però també produirà per a Itàlia, França, Àustria i Alemanya en una primera fase d’expansió a Europa.

Aquest llançament suposa una «fita» per a la marca a nivell mundial, però també per a Ferrero Ibérica: «Hem de sentir-nos orgullosos perquè hui Espanya escriu una pàgina molt important en la història d’una companyia referent en el món», ressalta la seua directora, Antonella Sottero, en introduir-se en un mercat de ràpid creixement i complementari amb la resta dels seus productes.

Europa Press