Els dies de falles patiran una massa d’aire polar amb pluges i neu

0
299

Al llarg de la pròxima setmana, l’oratge continua amenaçant un CANVI IMPORTANT I MOLT SIGNIFICATIU entre el dijous 18 i el diumenge 21.

L’anticicló atlàntic que estos dies estarà abraçant la Península Ibèrica anirà desplaçant-se cap al nord d’Europa amb la qual cosa seguirem amb un ambient estable però, per a la segona meitat de la pròxima setmana podria fer que ens arribe una massa d’aire fred d’origen polar (un tant atípica per a esta època) junt a vents marítims de gregal (NE), precipitacions i neu… extrem que anirem seguint de ben a prop estos pròxims dies.

Previsió per a demà dissabte

L’anticicló atlàntic de les Açores continuarà abraçant a la Península Ibèrica garantint-nos condicions d’absoluta estabilitat i oratge tranquil i encalmat.

Pel matí començarem amb alguns núvols baixos per la meitat sud del nostre territori (que aniran retirant-se amb el calfament solar) i més clars tindrem per la meitat nord. Les temperatures seguiran baixant i els termòmetres perdran entre 2º i 4ºC en el litoral de la província de València i comarques alacantines. A la resta de la Comunitat el mercuri no presentarà canvis destacables respecte a hui.

El vent entrarà pel matí de ponent fluix i, a partir del migdia botaran les brises en el litoral.

Inforatge