L’Alzira depén de sí mateix per acabar primer de grup

0
97

La UD Alzira necessita fer quatre punts en els dos partits que resten d’esta primera fase per classificar-se al capdavant del grup nord, després que el seu màxima perseguidor, el Roda, haja perdut ahir dimecres davant l’At Saguntino un partit ajornat per 1-0 en el minut 90 de penal.

Així els blaugranes continuen primers en solitari amb 34 punts, seguits pel Roda amb 31 i pel Villarreal C amb 28. En la pròxima i penúltima jornada el conjunt de Dani Ponz s’enfrontarà este diumenge al Paterna, octau classificat, a partir de les 17 hores al Suñer Picó, mentre el Roda viatjarà a Torrent. Una victòria blaugrana i un empat o derrota del Roda sentenciarà a favor dels riberencs la primera plaça.

I ja en la última jornada d’esta primera fase l’Alzira viatjarà a Benicarló (sext classificat) mentre el Roda s’enfrontarà al Silla en el seu estadi.

De totes formes l’Alzira, el Roda i el Villarreal C o l’At Saguntino disputaran la lligueta d’ascens contra els tres primers classificats del grup sud; Eldense, Interciy i Ilicitano.