Un home causa lesions greus a la seua parella en Alzira davant dos fills menors d’edat

0
467

La Policia Local d’Alzira actua de nou en un cas de Violència de Gènere

  • L’Ajuntament està adherit al pacte d’estat VIOGEN per a col·laborar en este tipus de casos

 

El passat cap de setmana la Policia Local d’Alzira va detindre un home per un presumpte delicte de violència de gènere amb resultat de lesions greus sobre la seua parella.

 

La central de la Policia Local va ser alertada per un veí que escoltava una dona que demanava auxili en un domicili del carrer Dr. Ferran. Immediatament una patrulla municipal va acudir i després d’accedir d’emergència al lloc dels fets, els agents van observar a la víctima amb lesions. Pel que sembla l’agressió es va produir en presència de dos fills menors d’edat. Els agents van detindre el presumpte agressor i altra patrulla va traslladar a la víctima al centre de salut, en primera instància, i posteriorment a l’Hospital de la Ribera.

 

“Una vegada més cal agrair d’una banda la ràpida actuació del cos de seguretat municipal i especialment la col·laboració ciutadana que ha estat essencial per a conèixer l’agressió” ha explicat la regidora de Seguretat, Sara Garés.

 

El detingut va ser traslladat a la Comissaria i ingressat en calabossos, a l’espera de ser posat a disposició judicial, mentre que els agents actuants van posar en coneixement dels serveis socials municipals la situació de la dona.

 

Per la seua banda el departament de Serveis Socials va actuar immediatament per tal d’assegurar de la situació de la víctima i els seus fills i a hores d’ara ja han iniciat un seguiment del cas.

Des de l’any passat i malgrat la pandèmia, la Policia local d’Alzira ha detingut a 27 individus per presumptes delictes relacionats amb la violència de gènere.

 

A més, l’Ajuntament ha reforçat el seu compromís amb les víctimes de maltractament signant un conveni amb la Secretaria d’Estat de Seguretat perquè  la Policia Local puga col·laborar, en qualitat de policia judicial, en les mesures de protecció i seguiment dels casos viogen. “Amb esta adhesió, la Policia Local d’Alzira augmenta la seua capacitat de resposta en estos casos i es permet una major implicació i coordinació amb altres administracions en agressions de violència de gènere” afig la regidora.