Mazo estrenarà en 2022 la nova àrea logística del Parc Empresarial Alzira

0
502

La nova àrea logística de Grup Mazo en el Parc Empresarial d’Alzira estarà en funcionament l’any 2022, segons fons de l’empresa. La pandèmia del Covid-19 i alguns canvis en els plans realitzats a nivell intern han retardat la posada en marxa d’aquesta nova instal·lació, que actualment es troba en procés de finalitzar la fase d’urbanització. La companyia ja ha sol·licitat el permís a l’Ajuntament d’Alzira per a iniciar la tercera fase, en la qual s’edificaran les diferents zones que compondran aquesta zona logística.

30 molls de càrrega i descàrrega

En primer lloc, es construirà l’edifici logístic que albergarà 30 molls de càrrega i descàrrega i les cambres frigorífiques. Posteriorment, s’edificarà la zona de taller, proveïments de carburant i, finalment, l’edifici d’oficines.

La parcel.la del Pla compta amb una superfície de 102.000 m2, on es traslladarà el pròxim any per gaudir d’unes instal.lacions molt més amples i dotades, a més de millor comunicades que les actuals del polígon de la Carretera d’Albalat.

Grup Mazo confia estrenar les noves instal.lacions al voltant de març del pròxim any c coincidint amb el cincuentenari de la constitució en Alzira de la firma Transportes Mazo Hermanos”.

El Mercantil / Riberaexpress