El Col.lectiu 8-M d’Alzira es mobilitza de forma «simbòlica»

0
164
El Col·lectiu 8-M d’Alzira ha volgut donar visibilitat al Dia Internacional pels Drets de les Dones d’enguany d’una manera descentralitzada i segura: ha realitzat l’acció simbòlica de col·locar teles morades a les estàtues de dones d’Alzira i, a més, penjar en els punts d’expressió lliure de la nostra ciutat uns cartells des dels quals es fa crida a la ciutadania perquè es pengen als balcons teles morades. També, ha volgut aprofitar aquesta “passejada feminista” per a enregistrar un manifest que recull el seu sentir.

El Col·lectiu 8-M d’Alzira és una representació de la ciutadania i està format per les agrupacions següents: AJUDA (Dones Juristes d’Alzira), Fundació Cepaim, Encuentra-Te, Ribera en Bici, Grup la Ribera d’Amnistia Internacional, Grup de Debat per la Igualtat d’Alzira, Unió de les Pensions i Veïnes d’Alzira.

Compartisc enllaços a les nostres publicacions: