Alzira vacunarà els docents en el Casal Fester a finals de mes

0
425

El Departament de Salut de la Ribera té previst vacunar, a finals d’este mes de març probablement «entre el 22 i el 25» al personal docent i no docent dels centres educatius d’Alzira, menors de 55 anys segons ha confirmat hui l’alcalde, Diego Gómez.

«El Casal Fester té aparcament, està pròxim a l’Hospital i a més la possibilitat d’abastar varies línies de vacunació» assegura Gómez.

Vacunació de cuidadores

D’altra banda hui ha rebut la vacuna el primer grup de cuidadors i cuidadores menors de 55 anys de dependents a la capital comarcal. Tant el personal dels centres educatius com les cuidadores seran immnunitzats amb vacunes de la farmacèutica Oxford AstraZéneca.

La primera autoritat local ha ficat a disposició de la conselleria de Sanitat els locals de La Parrilla per a la vacunació massiva de la poblalció prevista a partir de l’1 d’abril, tot i què l’Ajuntament busca altres instal.lacions per si foren necessàries.