El Family Cash Alzira guanya en Leganés (4-6) i s’allunya del descens

0
297
Una jugada de l’encontre disputat este migdia en Leganés

Emocionant i treballada victòria del Family Cash Alzira este migdia en el Pavelló Europa de Leganés (4-6) amb la que aconseguix un matalàs de 8 punts respecte als llocs de descens. Al descans s’arribà amb l’advantatge de 3-4 favorable al conjunt alzireny.

Els primers deu minuts de l’encontre foren trepidants en anotar un total de 6 gols; dos de l’equip madrileny i quatre dels alumnes de Braulio Correal. S’avançà el conjunt pepiner en el primer minut de joc, empatà Carles Saladié en el minut 7 i en el mateix minut s’avançaren de nou els madrilenys. Però Xusi i Cristian anotaren en el minut 9 per a donar-li la volta al marcador i Rafa Ara feia el primer del seu hat treak en el 10. El Leganés retallà diferències en el 13, marcador amb el que s’arribà al descans.

En el segon temps funcionà millor la defensa alzirenya que sols va concedir un gol de penal en el minut 31. Abans en el 23 anotà el cinqué, Rafa Ara, que després d’una bona combianció amb Gabri, sentencià l’encontre en el 39 amb un gol de molt bella factura.

Amb este triomf l’Alzira Futbol Sala suma 25 punts, igualat al capdavant d’este grup D per la permanència amb el Full Energia Saragossa, però el que és més important, li trau 8 punts a l’Elx, que ocupa el primer dels quatre llocs de descens.

En este segon temps ha emergit la figura del guardameta Porky que ha estat decissiu per a sumar els tres punts amb varies intervencions de molt de nivell, sobre tot en els últims minuts del partit quan el Leganés, jugant de cinc, apretá al Family Cash Alzira.

El pròxim dissabte l’Alzira FS torna al Palau a les 19 hores, amb espectadors, per enfrontar-se al Móstoles, tercer classificat amb 21 punts però amb dos partits menys que els riberencs.