Diego Gómez:»El 2022 serà un any clau per a la recuperació econòmica d’Alzira»

0
164
L’alcalde Diego Gómez a les portes de l’Ajuntament

L’alcalde de la ciutat afegix «si les vacunes contra la Covid 19 funcionen»

Esta crisi ha de ser un revulsiu per al futur d’Alzira

La pandèmia no ha tingut una incidència greu en el sector industrial de la ciutat

 

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, fa balanç de la pandèmia, a punt de complir-se el primer aniversari del confinament; «ha sigut un any del més complicat que es pot viure com a representant de la ciutadania, a primers de març de 2020 ningú pensava el que anava a ocòrrer». Gómez considera que front a esta situació inesperada, «hem donat resposta a les necessitats dels cituadans destinant a este efecte 3,2 milions d’euros, dirigits a autònoms, empreses, a l’ocupació i a les atencions socials».

Ara, pràcticament a meitat de la legislatura, el govern del pacte de la Vila, i amb l’arribada de les vacunes preten «fer tot el possible per complir les línies programàtiques de l’acord de govern durant els dos anys que resten de legislatura».

Inversions per a la recuperació

La primera autoritat local aposta per les inversions locals i pels projectes de la Generalitat, com el Palau de Justícia, la renovació dels instituts Josep Mª Parra i Rei en Jaume, junt el canal Interceptor, «per tal d’ajudar a la recuperació econòmica de la nostra ciutat».

Les dades de febrer diuen que Alzira ha superat els 4.000 aturats, al voltant de 800 més que fa un any i 2.000 menys que els provocats per la gran crisi econòmica de 2008. Al respecte Gómez es mostra optimista en considerar que «la pandèmia no ha causat una incidència greu en el sector industrial de la ciutat, l’agroalimentació està sent un sector esencial, mentre el sector serveis que també és important per a l’economia d’Alzira no ha sigut el més damnificat».

L’alcade es mostra convençut que «el 2022 serà un any clau per a la recuperació económica, si les vacunes funcionen» i afegix «esta crisi ha de servir de revulsiu per al futur de la nostra cituat».

Riberaexpress