Alzira executarà enguany el desdoblament del vial que conduix al Suñer Picó

0
382
Este carril es desdoblarà des de la rotonda de les Fulles fins a l’estadi Luis Suñer Picó

Alzira executarà, enguany, les obres corresponents al projecte de desdoblament del carril que circumvala la zona comercial de Carrefour per la part de darrere i que conduix a l’estadi Luis Suñer Picó. Este vial, que actualment és d’un sentit de circulació, connectarà directament amb el pont de Mc Donalds, per tal d’evitar la rotonda de les Fulles que es col.lapsa, a diari, sobre tot a les hores punta.

La Diputació de València aporta 240.000 euros, al voltant del 50%, del mig milió amb el que, aproximadament, està pressupostada esta iniciativa urbanística que completarà l’Ajuntament d’Alzira amb els seus propis recursos.

El consistori preten, segons l’alcalde, Diego Gómez, «agilitzar l’eixida tant dels vehicles que visiten esta àreal comercial, com els procedents del polígon de la carretera d’Albalat». Este vial connectarà en la rotonda de la Toyota (antiga Guitarra), amb la carretera d’Abalat. El projecte compta, a més, amb una rotonda que es construirà davant, tot just, de l’estadi Luis Suñer Picó.