8 de març «Dones imprescindibles i imparables» / Fernando Pascual

0
78

 

Enguany per primera vegada no inundarem els carrers per a commemorar el Dia de les Dones, una data especialment significativa i rellevant per al nostre Partit.

 

Des del PSOE d’Alzira, ens apesara profundament no ser als carrers però compartim les limitacions que ens imposa la pandèmia i atenem les indicacions de les autoritats sanitàries. El Dia de les Dones és un dia per a visibilitzar la lluita feminista i les seues reivindicacions i hem de fer-ho en tots els nivells per a mostrar la força del feminisme socialista.

 

Durant la pandèmia les dones han estat en primera línia i exercit un paper extraordinari. Com a treballadores en l’àmbit sanitari, la ciència i la investigació, des dels serveis essencials.

 

Aquesta crisi ha afectat més les dones. Són més les que han perdut la seua ocupació, les autònomes que han vist frustrades les seues empreses, les que han patit un ERTO. Són moltes més les que han fet malabars amb les classes dels seus fills i filles, l’atenció als seus pares o àvies i el treball professional.

 

Els Socialistes d’Alzira, des del govern de la ciutat i des de les nostres respectives responsabilitats, estem treballant perquè aquesta crisi no deixe a ningú arrere i tampoc s’emporte per davant a les dones.

 

En este 8 de març no podem deixar d’esmentar que este any 2021 commemorem els 90 anys de la conquesta del vot de les dones en este país que hem d’agrair a la valentia i el llance de Clara Campoamor. Una efemèride que va suposar un canvi sense volta arrere. Amb el vot femení completem la nostra democràcia.

 

En el PSOE alzireny, sempre hem fet nostra l’agenda feminista. En els últims 42 anys, les nostres posicions sempre han sigut l’avanç de drets i llibertats. Des del nostre partit han eixit totes les lleis d’igualtat entre dones i homes d’aquest país.

 

Animem a la ciutadania alzirenya, a commemorar este dia. Serà de manera diferent, però amb la mateixa il·lusió i força de sempre.

Què visca la lluita de les dones!

Fernando Pascual Moscardo

President del PSOE d’Alzira