Alzira amplia les ajudes del Pla Resistir a les activitats relacionades amb el món de la festa

0
331

El Govern local d’Alzira ja té decidit destinar el romanent del Pla Resistir a «les activitats relacionades amb el món de la festa» com poden ser artistes fallers, indumentaristes, pirotècnics, floristes i fotógrafs, segons ha confirmat a Riberaexpress l’alcalde Diego Gómez.

Este grup d’autònoms i micorempreses rebran les mateixes ajudes que les empreses d’hostaleria i restauració, de l’oci nocturn, de l’allotjament, del comerç local i de les activitats artístiques, d’espectacles i dels centres esportius de la ciutat. És a dir 2.000 euros per autònom, a més de 200€ per cada treballador, tenint en compte que les plantilles no ha de superar els 10 empleats.

Agilitat

Gómez ha destacat «l’agiitat» amb la que rebran les subvencions del pla acordades entre l’Ajuntament, La Diputació i la Generalitat donat que «s’aprofiten les mateixes bases que contemplen que l’excedent podrà abastar a altres activitats diferents a les enumerades en l’anex del decret». La primera autoritat local confia en que «al llarg d’este mes de març haurem finiquitat la concessió de les ajudes».

L’Ajuntament d’Alzira ha repartit, fins a hui un total de 327.000 euros entre 139 de les 328 peticions del Pla Resistir, per lo que confia en que puguen sobrar més de 200.000€ d’una ajuda global d’1.150.000€.

La primera autoritat local considera que el d’Alzira, «és un dels ajuntaments de tota la Comunitat Valenciana que més àgilment està complnt les recomanacions de la presidència de la Generalitat».