Braulio Correal:»La permanència està caríssima i passa pel Palau d’Alzira»

0
273

L’Alzira FS acusa l’ausència del públic perquè viu molt de l’afició i la il.lusió

Ara tenim les coses molt més clares, sabem el que volem i com aconseguir-ho

Porky aporta experiència en la porteria i Saladié està creixent i agafant confiança

El Family Cash Alzira ha començat amb molt beu la fase de permanència en aconseguir un contundent triomf en el primer partit disputat en la canxa del Rivas de Madrid.

Però resten 7 partits i baixen quatre dels 9 equips que formen part del grup D en el que hi han clubs històrics que estan jugant-se la categoria junt el conjunt alzireny. El fet que els quatre equips que participaren la primera fase en un grup diferent tingueren que disputar dos partits més que el de l’Alzira FS, dificulta encara més les possibilitats de mantindre la categoria.

«La permanència està caríssima, hi han clubs històrics en esta fase i estic covnençut que passa pel Palau Municipal d’Esports», declara l’entrenador, Braulio Correal, amb els peus a terra tot i que el seu equip, encapçale, circunstancialment, el grup D amb 22 punts.

Millor moment de la temporada

Reconeix que l’equip ha arribat a esta fase en el seu millor moment de la temporada; «estem en el punt ideal, l’equip sap el que vol i com té que aconseguir-ho, ara tenim les coses molt més clares després del treball de varios mesos» apunta, satisfet, el técnic alzireny. Per a ell «la perserverància i constància» han sigut les principals virtuts mostrades perquè la seua plantilla revertira el llarg periode que va patir sense sumar una victòria.

Ara porta dos triomfs consecutivus fora de casa en Castelló davant el Bisontes, en l’últim encontre de la primera fase i contra el Rivas en Madrid en el primer partit de la segona. Reconeix que els fitxatges de Porky i Saladié, amb la competició en marxa han sumat; «el guardameta perquè ha aportat experiència a la porteria», mentre que del jove jugador català, cedit pel Peníscola, diu que «està creixent i agafant confiança», una bona mostra d’aixó és el hat treak que li marcà al Rivas, dos d’ells de bellíssima factura.

Pandèmia, lesions i ausència de públic

La irregularitat mostrada durant bona part de la primera fase la justifica amb la pandèmia, les lesions arran els quatre mesos sene competir i amb l’ausència de públic en el Palau; «el meu equip viu molt de l’afició i la il.lusió i és evident que ha acusat la seua falta«, lamenta, però es mostra esperançat en que els 150 espectadors que acodisquen als quatre partits de casa «ens afavorirà».

Braulio Correal vol que els seus jugadors no miren més enllà; «ara sols existeix Leganés que és un gran equip» advertix i torna a repetir lo cara que va ser mantindre la categoria, que el Palau Municipal d’Esports «deu ser determinant» donat que els dos últims encontres d’esta lligueta els disputarà el Family lluny d’Alzira.

Riberaexpress