L’alzireny Antonio Costa reelegit president de la Sèquia Real del Xúquer

0
189

La Junta General de la Séquia Real del Xúquer ha reelegit a l’agricultor alzireny, Antonio Costa Magraner, com a president de la Comunitat de Regants per al període 2021 – 2024. Costa ha sigut elegit en aquest càrrec que ha vingut exercint des d’abril de 2018, quan va accedir a la presidència de la ARJ després de la defunció de Juan José Duart Blay.

Costa, natural d’Alzira, ha dedicat tota la seua vida professional a l’agricultura. Actualment forma part del Consell Agrari Municipal de la capital de la Ribera i va ser un dels membres fundadors del Consell de Denominació d’Origen Kaki de la Ribera del Xúquer. Des dels anys 80 és membre de la Junta Local de Regs de la Séquia Real del Xúquer d’Alzira, on ostenta el càrrec de president durant els últims catorze anys. En 2009 s’incorporà com a vocal a la Junta de Govern de la Séquia Real del Xúquer.