L’índex i els actius de la Ribera cauen un 50% durant la última setmana

0
303

Continuen millorant a bon ritme els indicadors de la pandèmia al Departament de Salut de la Ribera donat que durant la última setmana els descens ha superat, lleugerament, el 50%. Pel que fa als casos actius han passat dels 388 registrats el passat 23 de febrer als 192 notificats hui per Sanitat. Mentre l’índex acumulat de fa set dies era de 149 i ara s’ha quedat en 73,92 casos per cada 100.000 habitants. A nivell nacional esta incidència només es superada per la comunitat autònoma d’Extremadura que contabilitza 70 casos.

El total de contagis és en este inici de març de 19.234 casos, 58 més que en la última actualització del passat divendres.

Les defuncions per coronavirus continuen també ralentitzant-se, s’han produït 15 en la darrera setmana, però només 6 durant els últims quatre dies, totalitzat 321 víctimes des de l’inici de la pandèmia.