Alzira bonificarà el 50% de l’IBI als immobles que instal.len plaques solars

0
223

La corporació municipal d’Alzira aprovà, per unanimitat, en la última sessió plenària, una moció del PP, amb la que demanava la bonificació del 50% de la quota íntegra de l’Impost de Béns immobles destinat a tota mena d’immobles en el qual s’instal·len sistemes per a l’aprofitament tèrmic o elèctric de l’energia provinent del sol, sense límits de duració.

El govern local aplicava, fins ara, una bonificació del 25%, però entenen els populars que «cal augmentar el compormís de millorar les condicions d’accssibilitat a l’energia fotovoltaica de la ciutat». Donat que la lluita contra el canvi climàtic «necessita de mesures efectives i reals i no de propaganda partidista com la que realitza el nostre bipartit governant (Compromís-PSOE)».