El Family Cash Alzira encapçala el grup de la permanència

0
84

El Family Cash Alzira, amb la seua contundent victòria contra el Rivas s’ha instal.lat al capdavant del grup D en el que 9 equips lluiten per la permànencia en la segona divisió de la LNFS.

Així el conjunt alzireny després de disputar-se la primera jornada de la segona fase és lider amb 22 punts, igualat amb el Full Energia Saragossa que ha disputat un partit menys. Tercer és el Bisontes amb 20 punts després de perdre hui, de forma sorprenent, a Castelló contra el Santiago Futsal (0-3), actual cuer amb 10 punts.

L’equip de Braulio Correal s’enfrontarà el pròxim cap de setmana al Leganés en la ciutat madrilenya que ocupa el cinqué lloc de la classificació amb 17 punts, els mateix que l’Elx i El Pozo, mentre el Rivas és penúltim amb 14 punts.

L’Alzira Futbol Sala jugarà a partir del 13 de març, quatre encontres seguits al Palau Municipal d’Esports, en els que deuria consolidar la permanència abans de disputar els dos últims partis d’esta fase permanència, fora de casa.