El Family Cash Alzira dona el primer pas per la permanència davant el Rivas(2-6)

0
153

El Family Cash Alzira ha donat esta vesprada el primera pas per la permanència en derrotar, amb una excel.ent segona part, al Rivas de Madrid en el Poliesportiu Parque del Sureste. Al descans s’arribà amb empat a 2 gols després que el cojnunt madrileny anotara els dos primers gols del partit

El primer dels alzirenys, que seriva per retallar distàncies, l’anotà, José Carlos, en el minut 13, mentre dos minuts després igualava el marcador, Carles Saladié, que ha sigut el jugador més destacat de l’encontre en anotar un hat treak.

En la segona part al minut 22 era, Rafa Ara, el que avançava els de Braulio Correal de penal, mentre el jove jugador català, Carles Saladié anotava dos gols en cinc minuts en el 25 i en el 30, este de bellíssima factura al deixar sentat tres vegades a l’últim defensa abans de batre al guardameta madrileny.

Gabri, en el minut 39 arredonia l’espectacular, brillant i merescuda victòria del Family que ha començat la lligueta per la permanència amb molt bon peu i confirmant les magnífiques sensacions donades per l’Alzira FS el passat dissabte en Castelló.

El conjunt alzirey s’enfrontará al Leganés, el pròxim diumenge a las 13 hores, en el Pavellón Europa de la ciutat madrilenya.