Alzira instaura una targeta per accedir a totes les instal.lacions esportives locals

0
167
L’Ajuntament d’Alzira està dissenyant una targeta amb la que els usuaris puguen accedir a totes les instal.lacions esportives en les que està instal.lant estos dies els corresponents torns. Esta targeta esportiva «tindrà un doble objectiu; identificar al usuari i controlar els accessos», segons ha assenyalat hui el regidor d’Esports, Fernando Pascual.
La targera estarà disponible «abans de l’estiu» i servirà a més «per a millorar la seguretat en cada centre esportiu», afegix Pascual.
Els primers torns a la Ciutat Esportiva
Els usuaris de la Ciutat Esportiva JM Aspar es trobaran este dilluns amb una nova porta d’accés on ja s’han instal.lat els torns. Progressivament funcionaran també a l’estadi municipal de Venècia així com al Palau d’Esports, al poliesportiu Pérez Puig i a la Piscina Municipal, quan es reòbriga, a més de al Fontana Mogort una vegada s’instal.le la nova coberta.
La regidoria d’Esports considera que la instal.lació de torns de control reporta «advantatges» d’accés en els centres esportius locals donat que oferixen «major seguretat, control de l’aforament en temps real i obtenció d’estadístiques».
I assegura que la targeta d’accés serà «gratuïta» i la podran sol•licitar tots els veïns que practiquen qualsevol esport a la nostra ciutat.