Alcalde d’Alzira: «El mon educatiu necessita un descans després de tanta tensió i temor a contagis»

0
449

La recomanació que ha fet el president de la Generalitat, Ximo Puig, de que s’òbriguen les aules durant els dies laborables de les pròximes falles, no ha agradat gens a l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, donat que «ens aboca la responsabilitat als municipis i això crec que no toca».

La màxima autoritat local, mestre de professió, ha estat contundent, «el món educatiu necessita un respir i descans després de tanta preocupació, tensió i temor a possibles contagis». Gómez ha afegit que els dies de falles «de moment son festius a Alzira», sols condicionat a «si el Consell Escolar Municipal a petició dels centres proposa una altra cosa, i aleshores caldrà que la conselleria autoritze eixe canvi».

També s’oposen els sindicats en entendre que els dies lectius «ja estan programats«. Des de la Federació d’Ensenyament de CCOO recorden que «els festius locals es marquen des dels Consells Municipals amb la previsió i criteris que en ells s’estableixen«.

Este sindicat considera que «el professorat i l’alumnat estan fent un gran esforç aquest any de pandèmia i el cansament acumulat requereix dels períodes de descans previstos».