José A. Hernández serà elegit president del PP local este dissabte en Alzira

0
110

José Andrés Hernández va sustituir a Elena Bastidas com a portaveu del Grup Municipal Popular d’Alzira i nomenat president de la gestora local arran la dimissió de l’ex alcaldessa i presidenta del PP alzireny, el 26 de novembre de 2018.

L’eixida de Bastidas cap a metes més elevades, va obrir les portes, de par en par, a José Andrés que encapçalà la candidatura local del PP en les municipals de 2019 i a més la gestora local durant els últims dos anys i quasi mig.

El jove advocat alzireny és l’únic candidat a dirigir al PP de la capital comarcal i per tant la militància el ratificarà el pròxim dissabte, de forma presencial en la seu local. A més els afilitas escolliran també el Comité Executiu del PP d’Alzira.

El successor de Bastidas té un gran i sembla que decissiu repte en esta legislatura pel que fa a la sea carrera política, donat que, si en els pròxims comicis municipals no aconseguix l’alcaldia, seria la segona vegada en patir una derrota davant l’esquerra alzirenya. El propi Hernández, 48 hores després de perdre les municipals, dubtava, davant els mitjans de comunicació, que els dirigents del partit li donaren una tercera oportunitat.

A banda de Compromís i el PSPV, a José Andrés Hernández, que qualifica la seua opció de centre dreta moderada, no li ho ficaran gens fàcil Ciutadans i Vox, amb els que es disputa l’electorat conservador alzireny.