Fallers pel Món plantarà la falla en Ávila a finals d’octubre

0
337

L’Associació Fallers pel Món ja té decidit que els dies 29, 30 i 31 d’octubre d’enguany siguen les dades que celebrarà, a Ávila, la festa fallera suspesa en abril de 2019 i ajornada en la pròxima primavera per la pandèmia.

El seu president, José Enrique Amores, així ho ha confirmat hui a Riberaexpress, després que, segons ell, «es baralle el pont de 9 d’Octubre com a data més probable per a la celebració de les falles en la Comunitat Valenciana».

Fallers pel Món considera l’últim cap de setmana d’octubre com a data «ideal» davant l’avançada que estarà ja la vacunació en totes les comunitats autònomes i perquè «el dilluns 1 de novembre es la festivitat de Tots Sants que aprofitarem per tornar a casa».

Cal recordar que esta entitat va elegir a les seues falleres majors, Alba Petit i Alba Grau en setembre de 2019 al Gran Teatre d’Alzira.

Així que, amb el permís del Covid 19, les falles tornaran a Àvila nou anys després, en ser la capital castellana la primera en acollir les falles pelegrines, aprofitant que l’aleshores fallera major de Carcaixent, Cristina Jiménez, és d’origen avilés.