Creu Roja i el CPC repartixen mascaretes a la població de risc social d’Alzira

0
227

Els voluntaris de Creu Roja Alzira amb la col·laboració d’un grup motor del Centre de Participació Ciutadana, encetaven ahir el repartiment de mascaretes al barri de l’Alquerieta.

 

Ahir dimarts per la vesprada es feia a la part alta del barri, on se concentra la població més vulnerable i en situació de risc social zona en la qual es continuarà repartint hui.

La presidenta de Creu Roja, Mari Creu Carrió, així com la Directora Tècnica, Asun García, van acompanyar el grup en la primera jornada del repartiment. Des de l’organització han explicat que han rebut una gran quantitat de mascaretes quirúrgiques per part del Ministeri i han fet la proposta  d’escometre esta acció comunitària.

 

Des del Centre de Participació Ciutadana, va acudir la tècnic Ana Iborra i la membre de Projecte RIU, Dolores Cortés, i esta vesprada s’incorporaran el grup de dones gitanes ROMI

 

De cara a la pròxima setmana estan planificades dos eixides més a la part baixa en horari de matí i de vesprada, en les que participarà un grup divers de joves “espai jove” (CPC/Cepaim) i membres d’altres associacions i entitats socials. “Pel moment ja hem arribat a un total de 215 persones i s’han repartit al voltant de 450 mascaretes entre la gent del barri. Valorem esta actuació de manera molt positiva i com sempre, hem d’agrair als voluntaris de Creu Roja la seua iniciativa per a donar resposta a les necessitats dels més vulnerables i al mateix temps sumar-se a esta tasca tan necessària de prevenció i formació en l’ús de la mascareta ” ha explicat la regidora de Serveis Socials i Inclusió Social, Marina Mir.