Alzira enviarà les primeres ajudes als autònoms a finals de setmana

0
264

L’Ajuntament d’Alzira enviarà a finals d’esta setmana les primeres ajudes del Pla Resistir als autònoms i a les microempreses locals més afectades per la pandèmia.

La comissió que barema les peticions ha valorat ja a uns 60 autònoms dels sectors de l’hostaleria, la cultura, el turisme, els centres esportius i la venda ambulant entre altres.

El termini per a la presentació de les documentacions pertinents culminarà este dijous 25 de febrer i s’espera que finalment siguen al voltant de 300 els emprenedors els que opten a una quantitat fixa de 2.000€ per cada persona treballadora autònoma o microempresa amb un màxim de 10 persones treballadores i d’una quantitat fixa de 200€ per persona treballadora afiliada a la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020 d’aquestes microempreses i persones treballadores autònomes.

Alzira compta amb un total d’1.150.000 euros per distribuir entre els autònoms del Pla Resistir que està financiat entre la Generalitat, la Diputació i en este cas de l’Ajuntament d’Alzira que aporta 270.000 euros.