L’Alzira FS s’acomiada de la 1ª fase amb una relevant victòria en Castelló (1-4)

0
167

El Family Cash Alzira s’ha acomidada de la primera fase en el Grup I de la 2ª Divisió amb una destacada victòria que pot ser relevant contra el Bisontes en Castelló (1-4) en una excepcional segona part. Al descans s’arribà amb empat a un gol.

S’avançaren els alzirenys en el minut 9 mitjançant Gon Castejón, encara que en el 17 igualava Hernàndez per als de La Plana.

Però en el segon temps foren prou superiors els de Braulio Correal que des de una aguerrida i ordenada defensa va sorprende al Bisontes amb tres gols i ocasionar perquè la golejada fora superior. Així en el 24 Molo feia el segon al botar una falta i rebotar el baló en la defensa. El tercer l’anotava de nou Castejón amb una preciosa vaselina, mentre arredonia el marcador el Family amb un golàs de Xusi. D’esta forma els de la capital de la Ribera trenquen el malefici d’este 2021 en el que no asaboria la mel de la victòria.

Així el conjunt de la Ribera passa, amb 19 punts, al play-off per evitar el descens que disputaran 9 equips, sent el Bisontes, amb un punt més, l’únic que supera al conjunt alzireny que li guanya el gol average als de Castelló.