El mes de febrer culminarà amb un ambient fresc, humit, nuvolós junt alguns ruixats

0
272

La primera meitat d’este dilluns vindrà marcada per la presència d’este front que deixarà precipitacions dèbils per les comarques de Castelló i València, en especial les de l’interior on no superaran els 10 l/m2 a Castelló i els 5 a València. A partir del migdia podrem veure alguns clars pel sud de la Comunitat però el cel encara quedarà cobert a la resta del territori sense descartar algun ruixat ocasional per este sector al llarg de la vesprada.

Les temperatures continuaran a la baixa pel nord d’Alacant i interior, i seguiran igual a la resta del territori. El vent entrarà de ponent amb algunes ratxes moderades per la província de València i del sud-oest moderat pel litoral.

Finalment, la resta de la setmana seguirà l’ambient fresc i humit ja que ens quedarà una circulació dèbil de vents de llevant que donarà nuvolositat i algunes pluges preferentment al litoral que, a dia de hui, apunten a dèbils.

Inforatge