Alzira i la comarca ha iniciat hui la vacunació dels majors de 90 anys

0
263
Unes de les nombroses sanitàries del Departament que han encetat el procés de vacunació

Alzira ha començat esta vesprada la vacunació de les persones majors de 90 anys en els dos centres de salut de la capital comarcal, amb virals de laboratori de Pfizer, així com a la resta de centres sanitaris de la Ribera. Ja han rebut les dos dosis els majors de les residències locals així com els treballadors i la major part dels sanitaris de primera línia contra el coronavirus. Encara esperen la segona dosi prop del 25% dels sanitaris d’Urgències, de la UCI i de les plantes on es troben ingressats els pacients Covid. Mentre s’ha inoculat la primera dosi als usuaris del centre de discapacitats i de l’Ocupacional Adispac.

La sincidalista de CCOO, Àngels López, manifesta a Riberaexpress que «davant la disminució d’hospitalitzats en planta ens han reforçat les plantilles d’Atenció Primària d’Alzira per enllestir la vacunació».

Encara hi ha gent morint-se per culpa dels nadals

López no oculta la seua satisfacció per la important davallada de la pandèmia en el Departament de Salut de la Ribera encara que «em fa un poquet de por que la gent es relaxe i pense que la pandèmia s’ha acabat». I recorda que «encara hi ha gent morint-se a conseqüència de les barabaritats que feren en Nadal, per culpa de pendre mesures polítiques a destemps».

La sanitària alzirenya considera la vacuna «com la gran ferramenta per millorar la situació, però portarà el seu temps i és necessària la col.laboració de tots».