Algemesí baixa un 40% la incidència en quatre dies i reobri el mercat ambulant

0
291

Algemesí ha registrat un descens del 40% des del passat divendres en passar de 651 a 392 els casos per cada 100.000 habitants, quan el municipi riberenc arribà a patir en la segona quinzena de gener un índex de 1.964 casos.

Tot i aixó l’Ajuntament ha decidit prorrogar les mesures resctrictives adoptades el passat 29 de gener com la suspensió d’actes culturals i institucionals, el tancament al públic de la Biblioteca Municipal, el Teatre i el Museu de la Festa, a més dels jocs infantil i l’àrea recreativa de la Xopera.

Ara bé reobrirà el mercat ambulant a partir del pròxim dissabte que «es muntarà al 50%, excepte les parades de primera necessitat que podran muntar al 100%», segons el ban emés hui dilluns per l’alcaldessa Marta Trenzano.

Cal recordar que els venedors ambulants han protestat durant els últims dissabte el tancament del mercat per considerar-lo «discriminatori» respecte a les botigues i establiments comercials tancats. Fins i tot han rebut el suport de l’Assocaició Empresarial d’Algemesí EMPAL.