A l’Alzira se li escapa la victòria a les acaballes del partit contra el Manzanares (2-2)

0
47

Una pena màxima molt protestada pels jugadors i la banqueta del Family Cash a quatre minuts del final va privar al Family Cash Alzira d’obtindre la primera victòria d’enguany davant el Manzanares (2-2) al Palau Municipal d’Esports. Al descans s’arribà amb empat a 0 gols.

El conjunt manxec va eixir millor que el local als inicis del segon temps fins que s’avançaren en el marcador al minut 32 mitjançant Daniel, tot i que abans Xusi va estabellar un baló al travesser. Però un minut després Saladié era derribat en l’àrea visitant, sent el penalti transformat per Rafa Ara.

Un gol que va sentar molt bé al Family que jugà el millors minuts de l’encontre a partir d’ací. Gon Castejón que reapareixia després la seua lesió al turmell donava esperaces a la parròquia alzirenya en anotar el segon culminat un ràpid contracolp. Però poc els va durar l’alegria als alumnes de Braulio Correal donat que uns segons després els àrbitres decretaren la pena màxima que era transformada per Xus amb l’empat definitiu, tot i les protestes de la banqueta local.

Restaven menys de quatre minuts en els que el Family  va portar molt més perill que el Manzanares a l’àrea rival i així el meta rival Dani Juárez va salvar tres mà a mà davant Rafa Ara, Gabri i Gon Castejón.

Al final un punt que sap a poc al Family que disputarà l’últim encontre d’esta primera fase el pròxim cap de setmana contra el Bisontes a Castelló, desp´res de sumar 16 punts en desset jornades

Fitxa Tècnica

Carlos Gil, Molo, Xusi, José Carlos, Rafa Ara -cinci inicial- Gabri, Peiró, Porky, Gon Castejón, Luis García, Saladié, Nacho García, Cristian. Dani Juárez, Kiki, Chus, Manu Diz, Daniel -cinc inicial- Álex Velasco, Otero, Antoñito, Jorge Lázaro, Álvaro.
ÀRBITRES
Mamolar Calvo i Torquemada Martínez. Targetes grogues per als locals Gabri y Gon Castejón.
GOLS
0-1 (32′): Daniel. 1-1 (33′): Rafa Ara (penalti). 2-1 (35′): Gon Castejón2-2 ( 36′): Chus (penalti).
INCIDÈNCIES
Encontre disputat al Palau Municipal d’Esports d’Alzira corresponent a la 17ª jornada de la Segona Divisió de Futbol Sala.