Baixen a la mitat els ingressats en planta (103) encara que lentament a la UCI de la Ribera

0
282

El descens dels ingressats en planta per Covid 19 és tan ràpid en febrer a l’Hospital d’Alzira com pujava durant el mes de gener, donat que s’han reduït els hospitalitzats, en un 50%, durant els últimes deu dies, després que a l’inici d’este mes arribara al sostre amb 204 pacients.

De forma molt més lenta es reduix la pressió en la Unitat de Cures Intensives no hi han ara 25 pacients de coronavirus, davant el màxim de 33 que hi hagueren.

Ara bé el total d’ingressats crítics arriba a 48 (4 menys), donat que junt els 25 Covid, hi ha també 14 que ja son negatius després de superar el virus i 9 que patixen altres patologies.

A l’Hospital de la Ribera es respira ja un major optimisme en comprovar la notable reducció de casos actius (prop del 50%) durant la última setmana i de la incidència acumulada, fet que es traduix amb una progressiva disminució d’ingressos hospitalaris.