Amaina el vent però augmenta la nuvolositat este cap de setmana a la Ribera

0
93

El vent de mestral encara es mantindrà per la província de Castelló, sobretot quan més cap al nord ens desplacem i on les ratxes seran més fortes. Al llarg del matí aniran perdent energia i el vent es mostrarà molt més encalmat per este sector. A la resta del territori el vent demà no serà cap problema perquè el mestral donarà alguna ratxa moderada pel matí i rolarà a component marítima a les hores centrals deixant un ambient més humit.

També tindrem intervals de núvols per les províncies de Castelló i València que no deixaran res de precipitacions i més clars a Alacant. Respecte a les temperatures, baixaran entre 2º i 3ºC pel litoral, i es mantindran igual a la resta de la Comunitat.

Pel que fa al diumenge 14 l’ambient serà més humit i apareixeran núvols baixos al litoral i algunes boires costaneres. No es descartable alguna precipitació molt dèbil pel litoral. Evidentment, també les temperatures es ressentiran i no seran tan suaus com estos dies.

Precisament este panorama més fresc, boirós i amb núvols baixos que es desfaran al llarg del matí amb el calfament diürn, es manindrà durant la primera meitat de la setmana pròxima.

Inforatge