Un brillant Pedro Martinez passa a la tercera ronda de l’Open d’Austràlia

0
178

El tennista alzireny, Pedro Martínez Portero, ha avançat a la tercera ronda de l’Obert d’Austràlia de tennis després de superar al finlandés Emil Ruusuvuori per 1-6, 6-3, 6-2 i 7-6, per la qual cosa va igualar la seua millor marca en competició Gran eslam. El tennista d’Alzira no va perdre la calma i va esperar la seua oportunitat malgrat anar per davall en el marcador per 1-6, 2-3 i 0-40 amb el seu servei.

Martínez, qui va signar una digna actuació en l’edició passada després d’accedir al quadre final des de la prèvia i caure en segona ronda davant el rus Daniil Medvedev, podria enfrontar-se en següent ronda al cap de sèrie serbi Dusan Lajovic (23), en el cas que s’impose al kazakh Alexander Bublik.

D’aquesta manera, el jove alzireny de 23 anys s’ha convertit hui en el primer espanyol a aconseguir un bitllet per a la tercera ronda.