El tenista d’Alzira Pedro Martinez pasa a la segona ronda de l’Open d’Austràlia

0
329

El tenista alzireny, Pedro Martínez Portero, 87 del rànquing als seus 23 anys va saber reaccionar davant  el japonés, Noshihito Nishioka, per a tancar un marcador favorable de 6-7(3), 6-1, 6-1 i 6-1 en el primer encontre de l’Open d’Austràlia. Iguala així l’actuació de l’any passat en les pistes del Melbourne Park. Per a trobar el seu millor resultat en un dels quatre grans cal remuntar-se a la tercera ronda de Roland Garros 2020.

Nishioka es va tornar boig amb el pas dels minuts quan va veure que el membre de la ‘Armada’ s’anava apoderant del partit i del ritme del joc. Martínez, va avançar en el quadre, va sumar el seu quart triomf en un gran i es mesurarà ara amb el finlandés, Emil Rusuuvuori, per un lloc en la tercera ronda.

Marca