L’alcalde critica «l’alarmisme» del PP que culpa al govern d’Alzira de ser de una de les ciutats europees amb més contagis

0
219

«Alzira és de les ciutats amb més contagis d’Europa a causa de la frivolitat en la forma de governar del bipartit alzireny», així ho manifesta el PP local en un comunicat en el que, a més, demana la dimissió de la regidora de Serveis Socials, Marina Mir, que «en l’últim ple no va saber contestar a les preguntes de l’oposició sobre el nombre de contagis i que passarà a la història d’Alzira per ser la pitjor regidora de Serveis Socials».

Es referixen els populars als 37 residents positius i als 9 treballadors contagiats de la residència de persones majors, Solimar detectats, recentment, per la conselleria de Sanitat.

Així l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha censurat hui «esta visió alarmista del PP que l’únic que fa es crear una confusió que no toca, entre altres coses perquè la incidència acumulada per cada 100.000 habitants de la nostra ciutat és semblant al de la mitjana de la comarca i algo inferior a la de les altres poblacions importants de la Ribera, aixi com a la de la Comunitat Valenciana.» Gómez ha afegit «hem oferit a la direcció de Solimar l’ajuda que necessiten i que es fiquen en contacte amb IDEA per aconseguir els empleats que susituisquen als contagiats».

Incidències acumulades segons els últims indicadors; Alzira (1.116/100.000 hab), Algemesí (1.218,40), Carcaixent (1.219), Cullera (1.146,78), Sueca (1.175,44), Departament de la Ribera (1.093,76) i Comunitat Valenciana (1.245).

Els populars alzirenys han demanat al govern local que convoque una junta de portaveus «com més prompte millor per a explicar per què s’ha arribat a aquestes dades de contagis i que s’invertisca en ajudar als gestors de les residències ja que la Conselleria és totalment incapaç de gestionar la situació».