Els venedors ambulants recullen 500 firmes contra el tancament del mercat en Algemesí

0
357

Els mercaters ambulants han tornat a protestar hui pels carrers d’Algemesí i a més han recollit mig miler de signatures en poques hores davant el tancament que consideren «discriminatori» del mercat dels dissabtes.

Els comerciants confien en que estes protestes «facen recapacitar a l’equip de govern abans que enllestim mesures més dràstiques».

Segons els venedors ambulants «tots menys els que viuen en ciutats confinades s’han manifestat este matí pels carrers del tradicional mercat d’Algemesí, davant l’enrocament de l’alcaldessa, Marta Trenzano, i la seua regidora de Comerç, Palma Egido«. A més han deixat nombrosos fulls en els comerços locals per tal d’incrementar, notablement, el mig miler de firmes recollides este matí.

La primera autoritat local justifica el tancament en qué “totes les mesures que prenem ens pesen, ens amoïnen, però hi ha una causa major que hem d’atendre i són els centenars de contagiats que encara tenim en el municipi, la gent que continua morint i la pressió que comença a haver-hi als hospitals».

L’Associació de Venedors Ambulants –AVAME-, lamenta els tancaments dels mercats d’Algemesí, Sueca, Cullera i Alberic «davant les pèrdues que estem patint i el tracte discriminatori respecte als establiments i centres comercials que obrin a diari».