Els ingressos en planta baixen un 27,5% a l’Hospital d’Alzira però es manté a tope la UCI

0
447

La pressió de pacients Covid s’ha reduït un 27,5% durant la última setmana a l’Hospital de la Ribera especialment pel que fa als ingressos en planta, però es manté col.lapsada la UCI amb un 200% de la seua ocupació habitual.

El sostre de malalts coronavirus es va alcançar el 28 de gener amb un total de 231 hospitalitzats dels que en la UCI hi havien 33 pacients. Però a estos calia afegir altres ingressats de distintes patologies fins totalitzar 54 en Intensius.

Este divendres el total de persones ingressades en planta per la pandèmia ascendia a 168, és a dir 63 menys que fa huit dies. El descens començà a ser més ràpid a partir del passat dilluns quan encara hi havien ingressats 204 pacients.