Alzira reposa les 30 tanques trencades per vandalisme en el passeig fluvial

0
145
Una de les 30 tanques que han patit un acte de vandalisme

L’Ajuntament d’Alzira ha començat hui a sustituir les 30 tanques trencades en actes de vandalisme en el tram de l’Estació del Passeig Fluvial, així com a apuntal.lar una decena que havien quedat soltes.

El vandalisme s’ha incrementat a patir del passat mes de novembre, segons el regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, que lamenta «que estos actes vandàlics ens costen diners a tots els alzirenys», encara que s’ha compromés a «continuar treballant en la reparació de tots els desperfectes que es produixen a la nostra ciutat».

Les tanques, que les trenquen «a patades, aprofitant la foscor de la nit i que la zona es troba allunyada del nucli urbà», només poder ser de «fusta» perquè la Confederació Hidrogràfica del Xúquer «no autoritza cap altre tipus de material».