Alzira habilita un heliport provisional en una parcel.la de Tulell

0
192
Helicòpter fent proves en la zona del Torretxó Baix on s’instal.larà l’heliport definitiu (Foto d’arxiu)

L’Ajuntament d’Alzira ha convertit en un heliport provisional, una parcel.la de la seua propietat en el sector Tulell de la ciutat. Els treballs d’acondicionament de la parcel.la estan molt avançats i compten amb el corresponent accés per a les ambulàncies.

«És d’extrema necessitat per als alzirenys este servei» assegura a Riberaexpress la regidora de Seguretat, Sara Garés, que explica l’elecció d’esta nova ubicació en qué «abans aterraven en l’explanada de la Muntanyeta, però al estar habitualment plena de vehicles es feia inviable».

L’heliport definitiu està projectat en el Torretxó Baix, tot just, a les rodalies de la Central de la Policia Local, actualment en construcció, una ubicació ideal davant la proximitat de l’Hospital de la Ribera i on també la Diputació de València ha projectat alçar el nou Parc de Bombers d’Alzira. Segons Garés «així es podrà en el futur desenvolupar un projecte molt important que permetrà atendre millor les emergències”.