Alzira demana a l’IVACE 243.000€ per a millorar dos polígons industrials

0
220

L’Ajuntament d’Alzira ha sol.licitat dos ajudes, per un total de 243.251€ a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per executar distintes actuacions de millora, enllumenat i modernització de dos polígons industrials de la capital de la comarca.

Per al polígon de Deltabel, ubicat a l’eixida d’Alzira en direcció a Tavernes junta a la CV-50, el consistori ha demanat una subvenció de 43.251€, per a millorar l’eficiència energètica de l’enllumenat, així com per a la senyalització de carrers i de tràfic, a més de la recuperació d’una zona verda.

En el cas de l’altre polígon, el de la Carretera d’Albalat Oest, que afecta a les naus ubicades junt al camí que va de la rotonda del Pirulí a l’estadi Suñer Picó, les actuacions previstes son semblants a les de Deltabel, tot i que afegint una millora dels espais viaris i la conversió en rotonda de l’actual semiredona que enllaça esta àrea industrial amb Carrefour.

La regidora de Projectes Urbanístics, Sara Garés, ha manifestat que «estes ajudes anuals de l’IVACE permitixen anar cobrint les necessitats dels nostres polígons industrials, pel que fa a la seua modernització i millora en la senyalització». Garés confia, d’altra banda en que «la Diputació aprove i subvencione el projecte que hem presentat per a descongestionar l’eixida del polígon de la carretera d’Albalat i de l’àrea comercial de Carrefour».