La UCI de l’Hospital d’Alzira es troba «al 200%» de la seua capacitat habitual

0
792

La Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital de la Ribera es troba ara «al 200% de la seua capacitat habitual» entre malalts Covid i d’altres patologies regons reconeixen fons d’este centre hospitalari.

El total d’ingressats en Intensius és de 54 pacients desglossats en 31 positius de Coronavirus (en UCI, Reanimació i Quiròfans), més 8 «Covid ja negativitzats i la resta de patologies que suma 15 ingressats».

Son les pitjor dades des de l’inici de la pandèmia que ha patit l’Hospital d’Alzira que s’ha vist obligat a habilitar plantes i llits UCI davant el fortíssim increment de casos durant el mes de gener al Departament de Salut de la Ribera, amb incidències acumulades que han superat els 4.000 casos per cada 100.000 habitants en alguns municipis.

Sembla que la pressió hospitalària arribarà al màxim a finals d’esta setmana, o principis de la pròxima, arran el descens de casos actius que estan registrant-se durant els últims dies en la majoria de municipis.