El Family Cash Alzira perd dos punts davant el Saragossa (2-2) en la última jugada

0
174

Al Family Cash Alzira se li resistix la victòria en este 2021, encara que només li han sobrat dos dècimes de segon d’aconseguir-la este dimarts contra el Full Energía de Saragossa al Palau Municipal d’Esports.

S’avançà el conjunt aragonés en el minut 16 de la primera, mitjançant Carlos Garcia, part però José Carlos igualà el marcador poc abans del descans. En el segon temps Rafa Ara anotava el segon gol local en el minut 30, però en la última jugada del partit el Saragossa empatà en rebotar el rebuig d’un defensor amb el visitant Jorge Tabuenca quan els alumnes de Braulio Correal ja acaronaven el primer triomf de l’any.

Així el Family continua en la sèptima posició amb 15 punts i perd una bona oportunitat d’avançar alguns llocs en la classificació.

Family Cash Alzira: Porky, Jaime Peiró, José Carlos, Rafa Ara y Xusi  -Cinc inicial-. También jugaron: Molo, Carlos Saladié, Luis García, Pau Bellés, Cristian Cárdenas, Nacho García, Gabri.

Full Energía Zaragoza: Guille, Muniesa, Pasamón, Carlos García y Trasobares -Cinc inicial-. También jugaron: Marcos, Fran Tabuenca, Jorge Tabuenca, Nano Modrego.

Gols: 0-1, Carlos García (m.16) 1-1, José Carlos (m.20) 2-1, Rafa Ara (m.30) 2-2, Jorge Tabuenca (m.40)

Árbitres: Abdulay Ndoho i Díez España. Mostraron targeta groga als locals Luis García i Gabri, Jaime Peiró, i per part del Full Energía Zaragoza a Carlos García i Jorge Tabuenca.