Alzira instal.la il.luminació Led en el parc de l’Alquerieta

0
208

El parc de l’Alquerieta compta amb nova il·luminació amb un menor consum energètic i econòmic

 

El Pla d’Inversions 2020-2021 de la Diputació de València  inclou prop de 6.000 euros per a la millora de l’eficiència energètica en el parc de l’Alquerieta. S’han canviat un total de vint-i-dos lluminàries que a partir d’ara utilitzaran la tecnologia Led, la qual cosa reporta un menor consum energètic i econòmic, a més de proporcionar una millor il·luminació.

 

«Amb esta actuació al parc de l’Alquerieta aconseguim un estalvi energètic d’uns 13.000 kW anuals, amb la consegüent disminució de les emissions de CO2 a l’atmosfera. Des de la Regidoria de Serveis Públics perseguim fer una ciutat més sostenible on l’impacte energètic vaja disminuint amb cada intervenció de millora, aconseguint una millor il·luminació i complint les normatives vigents», ha manifestat Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans de l’Ajuntament d’Alzira.

 

Fins a este canvi el parc de l’Alquerieta disposava d’un enllumenat basat en l’ús de llums de vapor de sodi d’alta pressió, instal·lades amb anterioritat al Reglament d’Eficiència Energètica en instal·lacions d’il·luminació exterior, i on l’obsolescència del material provocava un baix rendiment.

 

«La intenció des de la Regidoria és la de continuar realitzant este tipus de canvis als fanals de les diverses zones de la ciutat que encara no utilitzen la tecnologia led», segons el regidor. La pròxima zona on s’està previst actuar és en la zona de Sant Judes.