El Family Cash Alzira no va poder al Palau amb el lider El Ejido (3-7)

0
124

El Family Cash Alzira va perdre no sol els partit contra el lider El Ejido (3-7) si no també moltes possibilitats per a poder disputar la lligueta d’ascens a Primera divisió en l’encontre disputat el dissabte al Palau Municipal d’Esports.

L’equip de Braulio Correal va fer una molt bona primera part en la que sempre va anar per davant en el marcador, però al descans s’arribà amb empat a 2 gols després que el visitant Cortés igualara l’encontre en els últims segons. A més en el minut 3 de partit es va tindre que retirar de la canxa, Gon Castejón, en patir un esquinç de turmell i ja no va poder tornar.

En el segon temps es va imposar la qualitat del lider a un compeptitiu Family que no va tirar mai la tovallola. Xusi i Gabri anotaren en la primera part i Rafa Ara cap al final del partit.

Family Cash Alzira: Nacho Serra, Xusi, Gon Castejón, Rafa Ara, Jaime Peiró. A més de Gabri, Porki, Saladié, José Carlos, Luis García, Molo, Cristian CM, Pau Bellés i Nacho García.

Durán Ejido Futsal: Jesús, Josema, Nacho Caballero, Nacho Gil i Juanillo. També jugaren Franco, Rubio, Negro, Musa, Antonio, Cortés, Moto i Bustos.

Gols: 1-0 Xusi (3′); 1-1 Nacho Caballero (12′); 2-1 Gabri (17′); 2-2 Cortés (20′); 2-3 Cortés (24′); 2-4 Rubio (31′); 2-5 Cortés (36′); 2-6 Josema (37′); 2-7 Musa (37′); 3-7 Rafa Ara (39′).