La UCI de l’Hospital d’Alzira a tope amb 31 pacients

0
269

 

Els ingressats en planta tripliquen als de fa un mes i els de UCI es quintupliquen

L’Hospital de la Ribera ha registrat les seues pitjors dades esta última setmana de gener a causa de la pandèmia en arribar el dijous passat a 231 ingressats d’ells hi ha 31 pacients a la Unitat de Cures Intensives i Reanimació. Ahir dissabte baixaren a 220 els hospitalitzats en planta encara que els ocupants de la UCI son els mateixos.

El problema, segons fons hospitalàries, «és que estos pacients son de llarga durada i aixó fa que es desborde la seua capacitat«.

L’evolució ha sigut bruta en el centre hospitalari d’Alzira durant l’últim mes; així s’han triplicat el total d’ingressos per coronavirus donat que al 31 de desembre passat hi havien 78. Mentre s’han quintuplicat els Covid en la UCI en comptar només 6 malalts en Cap d’Any. A mitjans de gener ja s’havien duplicat el nombre d’ingressos (159) i triplicat els residents en intensius (19).

La recent arribada als màxims de contagis actius (4.200) i d’incidència acumulada ( 1.600), significa que l’Hospital de la Ribera pot vore incrementada, encara, la seua pressió actual.