Els venedors es querellaran contra els alcaldes que tanquen els mercats ambulants

0
421

L’associació dels venedors ambulants AVAME estudia, a hores d’ara, la possibilitat de querellar-se contra l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano i els alcaldes d’Alberic, Toño Carratalá, de Cullera, Jordi Mayor i de Sueca, Dimas Vázquez, per tancar-los el mercant ambulant.

«Estan obviant l’ordre de la conselleria de Comerç que els ha comunicat que estan autoritzats per obrir els mercats ambulants», explica a Riberaexpress, un veterà ambulant d’Alzira, Juan Santacreu, que assenyala «la querella estarà basada en la pèrdua de beneficis que ens provoca al prohibir-nos treballar». Pel moment ja han presentat la corresponent denuncia davant la Conselleria de Comerç.

Els mercaders ambulants que, es manifestaren ahir en Sueca i hui en Algemesí, no entenen que ells tinguen que tancar mentre estan obertes les botigues i establiments comercials «quan nosaltres estem a l’aire lliure i complim totes les mesures de seguetat, fin i tot prenen la temperatura als clients, cosa que no ocurrix ni en els centres  comercials ni a les tendes tancades».