Carlet aposta pel mes d’octubre per celebrar les falles

0
285

Les falles carletines se celebraran del 8 al 12 d’octubre

Les comissions falleres de Carlet aposten pel mes d’octubre per a celebrar les Falles. Així ho han acordat els presidents de les comissions carletines, ateses les circumstàncies actuals, que traslladen la celebració del 8 al 12 d’octubre.

 

La Junta Local Fallera ha aprofitat el comunicat per a mostrar els seu suport a tot els sectors que s’estan veient afectats per les circumstàncies i al món faller per la situació que s’està vivint.

 

Les falles es reuniran mensualment per tal d’analitzar la situació.

 

La decisió de la Junta Local Fallera carletina va en la mateixa línia d’altres juntes locals de la Comunitat Valenciana, que es reuniren el passat 14 de gener amb representants del Govern valencià. Una reunió que va servir per a establir que no es renunciava a la celebració de les festes josefines, però s’ajornava la celebració a partir del segon semestre de l’any, amb el compromís del màxim compliment de les normes sanitàries.