Treballs d’asfaltat en la CV-50 provoquen cues de vehicles en Alzira

0
305
Les cues de vehicles també s’ahn produït a les rodalies de l’Estació i del Pont de Ferro

Els treballs d’afaltat que està realitzant la conselleria en la CV-50 a l’entrada d’Alzira ha provocat este matí notables embossos de trànsit especialment en el pont José Pellicer i a les rodalies de l’estació de ferrocarril i del pont de Ferro.

El reasfaltat està realitzant-se sols en un sentit de la carretera, direcció Tavernes, però a primera hora del matí és quan ha provocat les cues més llargues de vehicles davant el major trànsit que es produix a eixes hores.

Les tasques de millora de l’asfalt continuaran fent-se durant els pròxims dies, per tant els de hui no seran els últims embussos que patiran els conductors alzirenys i dels municipis de les rodalies.