L’equip Campos Racing profundament apenat per la mort d’Adrián

0
306

L’equip Campos Racing ha conegut amb profunda tristesa que el seu fundador i president, Adrián Campos Suñer, ha mort

Alzira, 28 de gener 2021.- L’equip Campos Racing ha conegut amb profunda tristesa que el seu fundador i president, Adrián Campos Suñer, ha mort a conseqüència d’una sobtada afecció coronària que, desgraciadament, no ha pogut superar.

Tots els membres de l’equip sentim la seua terrible pèrdua, però també el privilegi d’haver treballat al costat d’una persona audaç i innovadora com Adrián. Bolcat en el motor com a forma de vida, la seua tenacitat i la seua qualitat humana seran per sempre un model i referència per a tots i cadascun de nosaltres.

El seu llegat en el món del motor és enorme; la seua família i el seu equip el protegiran sempre.