Els clients poden recollir el menjar per emportar fins les 22 hores

0
128

Horaris hostaleria per a emportar i recollir al local

Amb les noves mesures restrictives que suposen el toc de queda a les 22 hores, s’ha portat a terme una consulta per tal d’aclarir les condicions de recollida i repartiment de menjar.
Els clients dels establiments que oferixen menjar per a emportar poder recollir les seues comandes fins a les 22 hores.
Pel que fa al servei de repartiment a domicili per part de l’establiment d’hostaleria i restauració, està permés fins a l’horari habitual de tancament autoritzat per a eixe negoci, independentment de l’horari del toc de queda.
Els treballadors del sector de lliurament de menjar a domicili, que oferixen un servei durant la vigència de restricció de mobilitat, cal que vagen degudament identificats amb certificat o justificant de l’empresa que acredite que està portant a terme tasques de repartiment.