Situació «alarmant» a Càrcer amb més de 4.500 casos d’incidència acumulada

0
446
Segons Salut Pública a Càrcer hi ha 84 casos positius per COVID-19, amb una incidència acumulada de 4.511,28 casos per cada 100.000 habitants.
El govern d’este municipi riberenc reconeix que el contagi de persones «s’ha descontrolat d’una manera alarmant des de fa diversos dies, i no paren de créixer» fins i tot es troba al capdavant superant inclòs a Fortaleny.
Així ha demanat als veïns «l’autoconfinament domiciliari, no eixir de casa, a excepció de fer compres bàsiques, motius sanitaris, treball o cura de dependents, a més de no reunir-se amb familiars ni amistats».
En esta localitat de 1.876 habitants, prop del 25% de la població té més de 60 anys, grup d’edat que té un risc major davant d’aquesta malaltia. Per això, considera l’equip de govenr ·tots hem d’extremar els nostres moviments, hem de ser solidaris amb els qui més mal ho poden passar, i hem d’aconseguir entre totes i tots que aquest cap de setmana siga el menys social possible».